Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Culturii

A A A

Aplică la proiectele
Culturale / Editoriale

Rezultate

S-a lansat apelul din 2015 pentru proiecte de cooperare Europa Creativă

Publicat:Tue, 08/18/2015 - 13:33

Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA) a lansat la data de 05.08.2015, apelul anual pentru proiecte de cooperare în cadrul Programului Europa Creativă – Subprogramul Cultura.
 
Termenul-limită pentru cei interesați de depunere a dosarelor cu proiecte este 7 octombrie 2015, ora 12.00 (CET/CEST, ora Bruxelles-ului).
 
Toate documentele din dosarul de cerere de finanțare sunt disponibile și pot fi descărcate de pe pagina EACEA. Formularul electronic (eForm) din dosar este disponibil aici.
 
Recomandări:

Dacă doriți să depuneți un proiect în calitate de lider la acest apel sau să fiți partener într-un proiect depus de o altă organizație, vă recomandăm să parcurgeți înainte acești pași:
  • Să vă înregistrați în Portalul Participantului pentru a obține codul PIC necesar pentru a fi parte a unui proiect depus. Procedura înregistrării și a depunerii este disponibilă pe pagina noastră la secțiunea ”Depunerea proiectelor”;
  • Să parcurgeți cu atenție ghidul acestui apel la propuneri, unde sunt descrise prioritățile componentei de cooperare, precum și toate regulile și cerințele pentru depunere a dosarelor.
 
 
Persoană de contact: Vasile Boțan, consultant Direcția cooperare internațională, tel.: 022 278 497