GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA

MINISTERUL CULTURII

A A A

Andrei Chistol către absolvenții USM: „Abia așteptăm să vă vedem printre cei care fac atmosfera, marchează prezentul și asigură viitorul turismului în Republica Moldova!”

Publicat:10.07.2024 - 10:23

Secretarul de Stat, Andrei Chistol a participat la ceremonia de înmânare a diplomelor pentru absolvenții programelor de Licență, Marketing și Logistică și Servicii Hoteliere, Turism, Agrement, dar și a programelor de Master - Management și Marketing Hotelier și Turism, Facultatea Științe Economice, Universitatea de Stat din Moldova.

Oficialul a adresat felicitări absolvenților, pentru determinarea și efortul depus pe parcursul anilor de studiu în acest domeniu aflat în plină ascensiune în țara noastră și care beneficiază de toată susținerea, prin politici de încurajare fără precedent. De asemenea, Andrei Chistol i-a îndemnat pe tineri să-și urmeze visele, să se implice în dezvoltarea turismului, crearea unei imagini pozitive Republicii Moldova: „Folosiți inovațiile și toată creativitatea în dezvoltarea turismului, aplicați cu îndrăzneală tehnologiile informaționale și dezvoltați servicii moderne, care sunt gândite și pot contribui semnificativ la succesul voastru în activitate. Sunt sigur că astfel veți aduce schimbări pozitive în comunitățile voastre.

Aveți o pregătire temeinică, pentru aceasta mulțumesc profesorilor și mentorilor care v-au fost alături cu mare dedicație!

Abia așteptăm să vă vedem printre cei care fac atmosfera, marchează prezentul și viitorul turismului în Republica Moldova!”