GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVA

MINISTERUL CULTURII

A A A

Ministerul Culturii susține promovarea autorilor de pe ambele maluri de Prut la evenimentul TransformNation

Publicat:07.02.2024 - 12:15

Ministerul Culturii susține lansarea simultană a 28 de cărți, reprezentând debutul autorilor români și moldoveni de pe ambele maluri ale Prutului. Evenimentul cultural de excepție, care stabilește un record național pentru Republica Moldova, va avea loc în data de 10 februarie 2024, la Chișinău.

TransformNation, evenimentul caritabil la care ne referim, va reuni 28 de autori inspirați care își vor împărtăși experiențele și transformările personale prin intermediul lucrărilor lor. Toate cărțile vor fi disponibile la un preț promoțional de 250 de lei, iar fondurile colectate vor fi donate către Centrul de Resurse și Ajutor pentru Copii (CRAC), o organizație dedicată sprijinirii copiilor și familiilor aflate în nevoie.

TransformNation nu se limitează la lansări de cărți. Este conceput ca o conferință interactivă, cu paneluri de discuții pe teme esențiale pentru societatea contemporană, incluzând leadership, educație și dezvoltare personală, alegeri conștiente și autenticitate, relații și comunicare, business și antreprenoriat, spiritualitate și evoluție personală. Invitați speciali, personalități remarcabile din diverse domenii, vor contribui la aceste discuții, oferind perspective valoroase și îmbogățind dialogul.

Prin TransformNation, autorii își doresc să aducă în lumina reflectoarelor valoarea adăugată pe care o pot oferi societății prin scrierile lor. Această inițiativă subliniază importanța evoluției personale, cât și a celei colective, demonstrând că scrierea și lectura sunt acte de transformare și contribuție către binele comun.

Ministerul Culturii încurajează publicul larg să participe la acest eveniment, care va celebra debutul unor autori talentați și contribui la dezvoltarea culturală și socială.